Ola Gjeilo: Serenity (O Magnum Mysterium)

Bog | SATB, Violin, Cello

Forlag: Walton Music
Komponist: Ola Gjeilo
Format: Nodehæfter | Sangalbum

This stunning work requires a mature SSAATTBB choir and a Violin or Cello soloist to fulfill the composer's intentions. Looking to write an a cappella work with a symphonic, abundant feel, the Latin text was selected for this spiritual concert work. Duration: ca. 6:00.

Udgivet på: 29 februar 2012
Sideantal: 20
Katalognummer: HL08501809

        Ola Gjeilo: Serenity (O Magnum Mysterium) anmeldelser indsamlet af reevooReevoo

        Kvalitet af indhold
        Værdi for pengene
        Samlet bedømmelse
        Vurdering 8.6 ud af 10 baseret på 8 anmeldelser
        6 ud af 10


        If you want a copy of the music for this piece, this is a fine, usable copy
        Bekræftet køb: 16 oktober 2015
        Udgivet den: 31 oktober 2015

        Kigget på for nylig

        Ola Gjeilo: Serenity (O Magnum Mysterium)
        SATB, Violin, Cello
        kr. 33,30