Lola Perrin: Piano Suite III - Perpetual Motion

Bog | Klaver solo

Komponist: Lola Perrin
Format: Nodehæfter | Studie
Piano Suite III - Perpetual Motion, by Lola Perrin, comprises Seven substantial classical compositions that bring jazz harmony and minimalist patterns to mind but in Lola's very individual style.
Udgivet på: 29 juni 2011
Sprog: Engelsk
Katalognummer: LP103

        Kigget på for nylig