Ed Hughes: The Sibyl of Cumae

Bog | Mezzosopran, Ensemble

Komponist: Ed Hughes
Author: Tom Lowenstein
Format: Nodehæfter | Partitur
For Mezzo-Soprano, Flute, Clarinet, Piano, Percussion, Violin, Cello and Contrabassoon.
Published 2001
Text by Tom Lowenstein.
First performance: 19 May 2001, Brighton Festival; Louise Mott (mezzo), New Music Players conducted by Patrick Bailey.
ISBN: 979570202232
Udgivet på: 01 januar 2008
Længde: 14
Sprog: Engelsk
Katalognummer: M570202232

    Kigget på for nylig

    Ed Hughes: The Sibyl of Cumae
    Mezzosopran, Ensemble
    kr. 416,15