Track din ordre

Du kan se din ordre, når du logger ind på Din konto.

På Ordrehistoriksiden kan du se en liste over dine tidligere køb såvel som dine nuværende ordrer. Du kan tracke status og udvikling i dine ordrer her.

Ordredetaljesiden viser status på hver af dine odrer, også status på de enkelte varer i ordren. Du kan udskrive en VAT-faktura fra denne side, hvis du har brug for en sådan. VAT-fakturaer er kun tilgængelige, når ordren er færdiggjort.
Hvis du afgav ordre, før du loggede ind eller oprettede dig som kunde, er det ikke muligt at se din ordrehistorik online.

Digitale noder
Dine digitale node-ordrer er lagret i dit Digital Content Library.
Du kan se dit library og udskrive noder herfra ved at bruge Avid- eller Scorch-viewer.

Hvis du har Musicroom iPad App'en og logger ind i app'en med de samme kontodetaljer, så kan du også se dine digitale noder her. Ligeså vil køb foretaget i app'en optræde i dit Digital Content Library.

Se venligst Digitale noder-hjælpeafsnittet for mere information.