ReturretpolitikHos Musicroom.dk ønsker vi, at du er tilfreds, hver gang du handler hos os. Dog kan det ske at du fra tid til anden ønsker at returnere en vare. Se vores returretspolitik herunder. 

For bøger og noder: 
Hvis du måtte være utilfreds med dit køb, kan du returnere det til os i dens oprindelige tilstand inden for 30 dage, hvorefter vi betaler dig alle de penge tilbage, som du betalte for varen. 

For alle andre varer: 
Alle andre varer tager vi kun retur, hvis de er uåbnede og i deres oprindelige tilstand. Hvis du returnerer varer - som udspecificeret herunder - indenfor 30 dage, giver vi dig alle pengene retur, som du betalte for varen. 

Defekte varer: 
Du kan altid returnere en vare, hvis den er defekt. Bemærk venligst: vi tager kun åbnede varer retur, hvis de er defekte. Se venligst 'Sådan returnerer du en vare' herunder for yderligere info, om hvorledes du returnerer en defekt vare. 

Leveringsomkostninger for defekte varer: 
Hvis du returnerer en vare grundet en fejl på vores side, eller fordi den er defekt, afholder vi alle omkostninger ved at sende den og dermed også dine omkostninger ved at returnere varen til os. Ellers er du selv ansvarlig, for disse omkostninger.

For at returnere en vare: 
For at returnere en vare, kontakt venligst vores salgspersonale, ved at sende en email til [email protected], eller ring eller fax til nedenstående numre. Husk at angive dit referencenummer. Du vil få udstedt et returnummer, som du skal vedlægge varen, når du returnerer den. Dette returnummer er påkrævet alle varer, som sendes retur - uden det, kan vi ikke betale dig tilbage! Vedlæg en seddel med grunden til returneringen, pak varen forsvarligt, og send den til adressen herunder. I tilfælde af en defekt vare, vedlæg venligst en komplet beskrivelse af fejlen og returner varen i dens oprindelige kasse/æske (hvis en sådan findes) med alle garantibeviser, vejledninger, tilbehør, og alt hvad der ellers fulgte med. Send dernæst pakken til adressen nederst på siden. 

Denne returretspolitik krænker på ingen måde dine lovfæstede rettigheder.

 

Når du annullerer en bestilling: 
Ifølge 'United Kingdom's Consumer Contracts Regulations 2014' har du ret til at annullere købskontrakten for din bestilling indenfor syv arbejdsdage efter levering. Dette gælder for alle vores trykte varer. Desværre kan vi ikke godtage annulleringer af købskontrakter for VHS, DVD, audio, videospil, og softwareprodukter, hvor varen er blevet åbnet eller for digitalt downloadede varer. 

For at annullere denne kontrakt, udfyldes bagsiden af den seddel, der fulgte med varen med grunden til denne "kontraktannullering", og sendes til os indenfor 7 arbejdsdage efter levering. Du skal derefter returnere vare indenfor rimelig tid sammen med dit navn og ordrenummer, som du finder på leveringssedlen. Pak venligst varen ind forsvarligt og send den til os på følgende adresse.

The return address is:

Music In Print Ltd
Newmarket Road
Bury St Edmunds
Suffolk
IP33 3YB

Telefon:
Non-UK residents: +44 (0) 1284 725725
UK residents : 01284 725725

Fax:
Non-UK residents: +44 (0) 1284 702592
UK residents : 01284 702592

For din egen skyld foreslår vi, at du sender pakken anbefalet.

Bemærk venligst, at du selv skal betale omkostninger ved returnering af en vare med mindre at vi leverede varen forkert eller i defekt stand. 

Hvis ikke vi modtager varen indenfor rimelig tid, kan det ske at vi arrangerer afhentning af varen på din adresse og på din regning. 

Så snart vi modtager besked om annullering af en købskontrakt fra dig, betaler vi pengene tilbage indenfor 30 dage efter annullering, fratrukket, hvis det er relevant, enhver del af omkostningerne ved returneringen af varen, som du ikke har betalt, eller omkostninger pådraget af os i forbindelse med afhentning af varen.