Musicroom tilbyder UK- og EU-baserede musiklærere, bibliotekarer, Orchestral Buyers og andre Music Directors en 10%'s rabat på alle ordrer. Visse varer undtaget.

Ansøg nu

Hvem er kvalificerede

 • Lærere (Private)
 • Lærere/undervisere (Skoler, videregående)
 • Kor/orkesterledere
 • Bibliotekarer/arkivarer
INKLUSIVE TITLER FRA…
Rhinegold logo
Trinity Logo
ABRSM Logo
Rockschool Logo
John Thompson Logo
og mange andre…

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE MUSICROOM

 1. 1Valgmulighed

  Som verdens største musikbutik indeholder Musicroom en fantastisk mængde eksamensmaterialer, undervisningsmetodikker, lærebøger, kormusik, instrumenter og tilbehør både online og i vores butikker over hele landet.

 2. 2Bekvemmelighed

  For at du let kan finde, hvad du har brug for, har vi oprettet en undervisningsafdeling i hver af vore hovedforretninger i hele landet og på vores hjemmeside. Vi tilbyder også et væld af betalingsmuligheder.

 3. 3Support

  Vores kundeserviceteam er vilde med musik og er altid glade for at hjælpe og rådgive. Vi giver gerne hjælp og support både før og efter, du har købt.

 4. 4Hurtighed

  Når du afgiver en ordre hos Musicroom, kan du være sikker på hurtig og effektiv service. Ordrer, som afgives online før kl 14, bliver normalt sendt samme dag.

 5. 5Indhold

  Som del af Music Sales Group har Musicroom den store fordel at arbejde med prisvindende komponister og kunstnere, berømte forfattere og professionelle inden for undervisning og dermed være først til at præsentere nogle af de allerbedste kvalitetspublikationer, der findes, sammen med tilhørende tankevækkende og stimulerende blog-artikler.